Kig dig for når du køber Motorola Defy

Skal du have håndværkertelefonen Defy fra Motorola, så vær opmærksom når du vælger forhandler. Der er nemlig forskel på mobilerne.

Kig dig for når du køber Motorola Defy

Der er to forskellige udgaver af Motorola Defy i omløb. Derfor kan du langt fra være sikker på, hvilken version du får købt.

Køber du din Motorola Defy ved eksempelvis teleselskabet Telia, CallMe eller Telmore så får du den leveret med Android 2.2 (Froyo) specielt lavet til det nordiske marked, uden Motorolas egen brugerflade Moto blur.

Vælger du derimod, at købe Defy ved en række andre forhandlere så vil den i givet fald komme med Android 2.1 og Moto blur.

Vi har ikke kunne få en kommentar fra Motorola på ovenstående, så derfor vil det være fornuftigt at spørge forhandleren inden du køber, så du er sikker på at få den udgave du ønsker dig.

Læs også:

Mere om Motorola Defy
Håndværker-mobiler i duel 

Opfølgning på sagen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 8/6/2011 fulgte vi op med historien om Nu kommer Motorola Xoom til DanmarkKlik her og læs den fulde artikel.. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.