Kinesere vil lave Smartwatch konkurrent

Kinesiske ZTE har planer om at bekrige Samsungs Smartwatch, med billigere alternativer - se hvad den kinesiske plan er.

Kinesere vil lave Smartwatch konkurrent

Det var næsten givet på forhånd, at kinesiske firmaer ville lave et billigt alternativ til Samsungs smartwatch, Galaxy Gear. Nu har en af de store kinesiske producenter meldt sig på banen, med konkrete planer for et Galaxy Gear-alternativ.

ZTE, der også producerer smartphones, har planer om at sende et smartwatch på markedet i andet kvartal af 2014, oplyser Lu Qianhao, der er chef for ZTE, i et interview med Wall Street Journal.

Det kinesiske alternativ vil få mange af de samme funktioner, som Samsung tilbyder i deres Galaxy Gear, men prisen vil uden tvivl blive markant lavere.

ZTE´s smartwatch vil blive præsenteret i første kvartal af 2014 og fra andet kvartal blive solgt Kina. Efterfølgende er det dog planen, at det også skal ud til de amerikanske og europæiske forbrugere.

Kilde: Wall Street Journal

Videre om emnet

Tematikken er stadig aktuel. mobilsiden fortsatte fortællingen. 30/10/2013 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en sag med fokus på Samsung Galaxy Gear – smartwatch i første-gear (produkttest) – Du kan læse den her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.