Knap øllen op med iPhone

Mange iPhone-ejere vælger at beskytte deres dyrbare telefon med et etui. Og nu kan du få et, der rent faktisk kan bruges til noget.

Knap øllen op med iPhone

Nogle mener, at et etui til en iPhone er som at pakke din fladskærm ind i plastic. Andre mener, det bare er sund fornuft.

Men nu kan du købe et etui, der ikke bare beskytter din iPhone, den åbner også din øl.  Etuiet hedder ganske simpelt iBottelopener, og er et beskyttende case med integreret oplukker.

 – “Folk bliver vildt overrraskede, når de ser etuiet. De undrer sig over, at det har taget tre år før nogen fandt på den idé”, udtaler den 21-årige opfinder af iBottelopener.

Det gør vi egentlig også.

Du kan se video af iBottleopener in action herunder.

iBottleopener-etuiet koster 115 kroner og kan leveres til Danmark for cirka 40 kroner. Det findes lige nu kun til iPhone 3G og iPhone 3Gs, men iBottleopener er også på vej til iPhone 4.

Videre om emnet

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden gik et skridt videre. d. 3/9/2010 gik vi videre med temaet i historien om Ny oplader med højtalere til iPhone – Læs den her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPhone..