Køb iPhone eller HTC HD på afbetaling

Synes du iPhone eller Touch HD-modellen fra HTC er for dyr, kan udgiften fordeles over 12 måneder.

Køb iPhone eller HTC HD på afbetaling

Ingen renter, ingen opstartsomkostninger eller gebyrer – kun en fast ydelse i 12 måneder. Dermed er den dyre favoritmobil måske indenfor rækkevidde.

Kreditløsningen er netop præsenteret af Telia, som tilbyder kreditaftaler på en række populære, men dyre, mobiltelefoner.

16 GB iPhone eller HTC Touch HD koster 399 kroner om måneden, mens Sony Ericsson C905 ligger på 289 kroner.

…et lille men!

Telia oplyser, at de ikke tjener på mobiltelefonerne, og netop derfor skal man da også tegne et abonnement, for at kunne indgå en kreditaftale.

 – “Der er frit valg mellem alle vores abonnementer, med undtagelse af iOn og Basic”, fortæller pressechef Rune Fick Hansen. Han oplyser desuden, at alle produkterne vil være låst til Telias netværk i de første seks måneder af aftalen.

Kunderne er ifølge teleselskabets egne undersøgelser tilbageholdende med at købe de dyre telefoner, fordi de ofte sælges med en høj startomkostning. Med andre ord, så forholder kunderne sig kun til om mobilen koster 1 krone eller 100 kroner – ikke de samlede udgifter i bindingsperioden.

Det sidste nye i fortællingen

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden gik et skridt videre. 19/3/2009 fulgte vi op med et indlæg omkring emnet Ny børne-mobil virker ikke i skoletiden – Læs videre her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.