Køb nye Beskedtoner gennem iTunes Store

Du kan nu købe og downloade beskedtoner i iTunes Store.

Køb nye Beskedtoner gennem iTunes Store

Med mindre din iPhone har et jailbreak, så har det ikke været muligt at selv overfører nye beskedtoner, som man kan gøre det med ringetoner gennem iTunes. Hvorfor Apple har fravalgt den mulighed har mange undret sig over!

Nu kan du hente nye beskedtoner via iTunes Store på din iPhone, hvis den har iOS 5 kørende! Disse beskedtoner er ikke just noget jeg personligt faldt bagover for, de er alt fra Star Wars robotter til en kort version af Mozart. Prisen er 8 kroner pr. stk, hvilket bliver lidt dyrt hvis man lige skal have 30 nye beskedtoner at vælge mellem.

Der er ingen tvivl om at dem der jailbreaker deres iPhone vælger en anden (gratis) løsning, og derved sparer en masse penge…og så kan de endda lave deres helt egne sjove lyde! Sådan skal det være Apple.

Du finder som sagt de nye beskedtoner i applikationen “iTunes”, og under fanebladet “Mere”.

Det videre forløb i sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden har holdt fast i temaet. 15/10/2011 pustede redaktionen nyt liv til historien med artiklen Kommer Siri til Danmark?Klik her og læs historien.. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.