Københavnere er hurtigst med mobil til børnene

I København behøver børnene ikke være lige så gamle for at få en mobiltelefon som i resten af landet

Københavnere er hurtigst med mobil til børnene

Børn skal være 10 og et halvt år gamle, før de må få en mobiltelefon, det er konklusionen af en undersøgelse som YouGov og Telia har lavet, men Københavnerne er hurtigere ude end det.

Læs også: Hvor gamle skal børn være for at få en smartphone?

I hovedstadsområdet svarer forældrene, at deres børn i gennemsnit har været 9 år og 4 måneder gamle, da de fik deres første mobiltelefon, og det er ikke unormalt, at børnene i København og på Sjælland får deres første telefon, inden de er fyldt 9.

Det er over et års forskel fra Midt- og Nordjylland, hvor børn i reglen er over 10, før de får deres første mobiltelefon, de kan kalde deres egen.

Læs også: Teknologisk viden er størst i teenageårene

Generelt har mobiltelefoni godt fat i de unge mennesker, da undersøgelsen siger, at 42 procent af danske børn under 15 år har en mobiltelefon.

Redaktionen har mere til sagen

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 4/8/2014 gik vi videre med nyheden; Trådløs opladning bliver endnu bedreKlik her for den påfølgende artikel.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..