Køber Apple tysk tv-producent?

Rygte: Apple er i gang med, at overveje mulighederne for at købe den tyske tv-producent Loewe.

Køber Apple tysk tv-producent?

Ifølge rygter er Apple angiveligt ved igen, at overveje mulighederne for at købe den tyske tv-producent Loewe, som er tyskernes svar på B&O. Det skriver Computerworld.dk.

Rygterne lyder, at Apple vil holde en særlig event i marts måned, hvor selskabet vil løfte sløret for nyheder på fjernsyns-området. Der har også tidligere, tilbage i foråret 2012, været rygter om, at Apple måske skulle overtage Loewe. Det fik dengang Loewes aktiekurs til at stige med 40 procent.

 – Rygte: Apple vil købe tv-producenten Loewe

Dengang var meldingen dog, at Loewe ikke kendte til de drøftelser og ikke var i forhandlinger med Apple. Samme melding har de også nu.

Apple Insider mener dog at vide, at Loewe står over for fyringsrunder efter selskabet er kommet ud af 2012 med store tab. Elektronikvirksomheden Sharp ejer 28,8 procent af Loewe.

Tim Cook var i sidste uge ude, at meddele de arbejdede målrettet med at opkøbe relevante selskaber.

Loewe anses for, at passe godt til Apple, da de begge satser på et minimalistisk design, ligesom de også begge har et godt navn på markedet.

Sidste nye om historien

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 12/2/2013 havde vi dette at sige med nyheden; Derfor afviser Apple applikationer i App Store – Læs den her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Apple..