Køen til iPhone 5S og 5C salget i Danmark er begyndt

Natten til fredag kommer iPhone 5S og 5C officielt til Danmark. De første ligger i kø.

Køen til iPhone 5S og 5C salget i Danmark er begyndt

Selvom Apple har fået skyld for, blot at lancere nye iPhones, der ligner de gamle, uden de store nyskabelser, kan det alligevel trække opmærksomhed fra kunderne.

Ifølge Facebook siden iPhone release i Danmark stod de første fire personer i kø, allerede klokken 8 torsdag morgen, ved Telias butik på Amagertorv i København.

Teleselskaberne Telia, Telenor, TDC og 3 holder som de plejer natåbent på Strøget i København, med lidt fest i gaden og underholdning til de fremmødte. Desuden er en række andre af selskabernes butikker rundt i landet, også åben i aften.

Ifølge teleselskabernes webshops er deres priser og abonnementssammensætninger aktuelt ikke oplyst, men den ukendte pris afholder ikke kunderne fra at stå i kø.

Apple har tidligere offentliggjort hvad priserne på deres webshop bliver, på iPhone 5S og 5C uden abonnement.

16 GB iPhone 5C vil koste 4.599 kroner mens den tilsvarende iPhone 5S er sat til 5.399 kroner.

Mere om tematikken

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 22/10/2013 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med fortællingen om Se TV-reklamen for den guldfarvede iPhone 5SKlik her for fortsættelsen.. Seneste højaktuelle stof om “iPhone” finder du i denne spalte..