Kommende mobiler i marts

Disse mobiler kommer i handlen i løbet af marts måned

Kommende mobiler i marts

I kølvandet på Mobile World Congress og CES-messen begynder nyhederne fra de to messer at ramme de danske breddegrader. Her er de ny mobiler for marts måned.

Samsung S4 og S4 mini

Begge er kosmetiske opdateringer til Samsungs successer fra 2013, de adskiller sig dog ved at indføre samme finish på bagsiden som er at finde på Samsung Galaxy Note 3. Prisen vil lande tæt på den nuværende markeds pris på henholdsvis 3200 og 2300 kroner.

Du kan finde priser på Galaxy S4 & Galaxy S4 Mini ved at følge de respektive links.

LG Nexus 5 i rød 3295,-

Endnu en kosmetisk dobbeltgænger er LG og Googles Nexus 5 telefon som netop i dag bliver lanceret til vejledende 3295,- kroner, eller knap 300 kroner dyrere end den nuværende version. Den røde udgave bliver, modsat den sorte variant, ikke med soft touch finish.

Forsalg på Xperia Z2 og Galaxy S5

De to største afsløringer på MWC i Barcelona var henholdsvis Sonys og Samsungs nye flagskibstelefoner, nemlig Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5. De to telefoner kommer begge i forsalg i marts måned.

Læs også: Kommende mobiler i februar

Huawei Ascend Y530 sidst i marts under 1000 kr.

Huawei præsenterede opfølgeren til deres Ascend Y300, og både navnet og stilen ligger op ad forgængeren. Huawei Ascend Y530, som den nye telefon hedder, er også en telefon, der er henvendt til de nye i smartphoneverdenen.

Alcatel i marts

Marts måned markerer også den måned hvor Alcatel vil gøre deres comeback i det danske marked – indenfor de næste 2 måneder vil Alcatel introducere følgende stribe af prisbevidste telefoner.

Alcatel OneTouch 1010 Basal lille mobil med godt batteri 1,24″ display til næsten ingen penge.

Alcatel OneTouch 2000 Billig men habil ældremobil med almarknappe og STROE taster, samt fint display.

Alcatel OneTouch 2005 Designer canbybar featuremobil med store taster og skarpt 2,4″ display

Alcatel OneTouch Scribe HD Billig 5″ smartphone med Android og med tilhørende pointer pen. ( Sælges fra i dag i elgiganten )

Alcatel OneTouch Idol Ultra. Ekstrem tynd (6.5mm) designer telefon med 4,65” HD-skærm, 1,2 GHz dual-core, 8MP kamera og

Alcatel OneTouch Idol 2 S Som er billig LTE, 5″ display,  QuadCore, 8 MPX kamera, NFC og super battery

Alcatel OneTouch Mini Som er en yderst billig Android smartphone med 4,3″ display, 5 MPX kamera og Dual Core 1.3GHz samt 3G

Det sidste nye i fortællingen

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden kørte videre med bolden. 5/3/2014 publicerede redaktionen en artikel der omhandler Sony’s Socialife app er ny klar til alle Android-brugere – Den næste artikel om emnet finder du her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.