Kommer Microsoft før Apple med nyt smartwatch?

Microsoft har længe været rygtet på vej med et smartwatch, men nu får rygterne nyt liv

Kommer Microsoft før Apple med nyt smartwatch?

For præcis 10 år siden præsenterede Microsoft et smartwatch i samarbejde med schweiziske urmager Swatch. Uret hed Paparazzi og er ikke gået over i historiebøgerne som nogen revulotion inden for ure. Paparazzi kostede US$150 og kunne vise nyhedsoverskrifter, vejret og aktiekurser som uret fik fra Microsofts MSN service.

Kilder tæt på Microsoft vil vide, at den store software gigant gør sig klar til endnu et smartwatch forsøg. Microsofts er angiveligt så langt med udviklingen at en officiel præsentation kan være få uger væk, og dermed åbner det op for et salg før Apples smartwatch.

Læs også: Microsoft med smartwatch til oktober

Kilderne hævder, at Microsofts ur vil være klar til julehandlen, og at det dermed kan konkurrere med Android Wear. Hvad Microsofts ur præcist kan, er uvist, men uret skulle efter sigende kunne holde strøm i to dage, være fokuseret på sport og kunne bruges af Windows Phones, Androids og iPhones.

Læs også: Microsoft smartwatch vil måske virke til Android og iOS

Microsoft har før ansøgt om patenter på smartwatch designs, men vi har endnu ikke set et endeligt produkt. Derfor har vi samlet både patentet og forskellige Windows fans forstillinger om hvordan et Microsoft smartwatch kan se ud.

Hvilket design kan du bedst lide?

Sagen fortsætter

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 4/10/2014 publicerede vi sagen om LG vil bruge webOS på deres smartwatches – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om emnet her..