Kommune får ekstra-regning for iPads til skolebrug

Odder Kommune var den første i Danmark, som gav alle kommunens elever og lærere en iPad – hvilket har vist sig at være rigtigt dyrt.

Kommune får ekstra-regning for iPads til skolebrug

Alle skoleelever og – lærere har i Odder Kommune har fået en iPad af kommunen. Det har dog vist sig det ikke kun var anskaffelsen, der var en dyr investering.

Der har nemlig store reparationsomkostninger, da eleverne ofte taber deres iPads når de løber og leger i skolen. En reparation koster omkring 1.000 kroner pr. gang.

 -”Antallet har overrasket os. Vi oplever at frontglasset går i stykker. Det er kommet bag på os, at så mange går i stykker”, fortæller IT- og indkøbschef, Jan Møller.

Kommunen har ikke forsikret iPadsene, hvilket betyder skolen skal bruge pengene i deres budget til at udbedre skaderne. Der bliver nu gjort en indsats for at få eleverne til at passe bedre på deres iPad, ligesom det også overvejes, om der skal anskaffes covers til dem, så der ikke går så mange i stykker.

Har du en iPad der er i stykker, så kan du her finde en oversigt over forhandlere, som reparerer iPad’s og diverse smartphones.

 
Læs også:
 – Umuligt at skifte glas på iPad
 – Kæmpe regning for brug af skole iPad

Mere til sagen

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 23/4/2012 fulgte vi op med en artikel der tunede ind på Sådan finder du din iPhone eller iPad – Historien kan læses her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om iPad..