Kommune giver elever tablets

Tablets skal være med til at integrere IT i undervisningen, mener en jysk kommune, der vil investere i tablet til alle kommunens folkeskoleelever.

Kommune giver elever tablets

Odder Kommune er lige nu i gang med at købe 2.300 tablets til alle kommunens skoleelever, og 200 til lærerne, som vil blive taget i brug efter sommerferien.

90 procent af skolens computere trænger nemlig til udskiftning, og kommunen kiggede derfor på, hvad det ville koste at udskifte samtlige computere og servere. Prisen ville ende på seks millioner kroner over de næste tre år, mens det ville koste 2,3 millioner kroner mere at investere i tablets. Men hvor løsningen med computerne ville betyde, at fire elever skal deles om én computer, får hver elev en tablet.

Ordningen bliver nu sendt i udbud, med en samlet værdi af omkring 8,3 millioner kroner, svarende til en stykpris på omkring 3.320 kroner.

Efterfølgende nyt om sagen

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 24/5/2011 samlede vi op på historien og publicerede artiklen; HP: Vores tablet slår iPad – Artiklen kan du læse her her. Læs også seneste nyt om emnet her.