Kompakt LG G4c klar i de danske butikker

LG lancerer sin kompakte LG G4c i Danmark, som er en mellemklassemobil til en fornuftig pris med et design hentet fra topmodellen.

Kompakt LG G4c klar i de danske butikker

LG’s prisvenlige og kompakte udgave af G4-topmodellen med navnet G4c lander nu i de danske butikshylder.

Med LG G4c får du en kompakt og stilren smartphone, der tager afsæt i LG G4 med knapperne placeret bagpå og et meget identiske design fra storebroren. Der er dog ikke tale om en nær så kraftig smartphone, hvilket også afspejles i den ganske overkommelige pris.

Læs også: LG udvider familien: G4 Stylus og G4c lanceret

“Den nye tilføjelse til G4 familien er et perfekt eksempel på, hvad vi mener med en prisvenlig smartphone med en premium følelse, og det vil supplere vores flagskib LG G4 perfekt,” siger Kristoffer Ejebro, Nordic Product Manager for Mobile Communications LG Electronics

LG G4c måler 139,7 x 69,8 x 10,2 mm og er med sin kompakte størrelse faktisk 0,6 mm tyndere end den dyre topmodel. Størrelsen på skærmen og opløsningen er dog røget en tand ned til 5″ og HD (720 x 1280 pixels), som giver en pixeltæthed på 294 pixels per tomme.

Læs også: LG G4 – dansk pris og tilgængelighed ude

Processoren er en 1,2 GHz quad-core, som ikke er specificeret nærmere af LG selv. Der er dog formentlig tale om Snapdragon 410 fra Qualcomm, som har rigeligt med muskler til at klare alle hverdagens opgaver og lidt mere til. Sammen med processoren følger 1 GB ram og 8 GB intern lagerplads, som kan udvides med et microSD-kort.

På kamerafronten gemmer der sig et 8 MP kamera bagpå, mens der er 5 MP at gøre godt med foran. Batteriet har en kapacitet på 2.540 mAh, hvilket er cirka 15 % mindre end topmodellen, G4.

LG G4c

Lynhurtig 4G-forbindelse

Et af salgsargumenterne med LG G4c er 4G-forbindelsesmuligheden, som giver mulighed for lynhurtige dataforbindelser på farten.

Selv om du med LG G4c ingen topmodel har, vedbliver de lynhurtige forbindelser, som ofte ses skrottet med andre billige smartphones.

Pris og tilgængelighed

Som specifikationerne bærer præg af får du her en noget skrabet udgave af topmodellen, LG G4, men som stadig er i stand til at klare de fleste opgaver.

Læs også: LG G4 – Enestående kamera og læder der lokker [TEST]

Den vejledende udsalgspris bliver derfor på 1.990 kroner, når den forventes at lande i de danske butikshylder i slutningen af denne måned – med stor chance for denne uge. Den findes i farverne grå, hvid og guld.

LG G4c

LG G4c: Specifikationer

Mål og vægt: 139,7 x 69,8 x 10,2 mm, 136 gram
Skærm: 5” HD, 294 pixels per tomme
Ydelse: 1,2 GHz quad-core
Kamera: 8 MP frontkamera med LED-blitz og 5 MP bagkamera
Lager: 8 GB + udvidelse med microSD
Batteri: 2.540 mAh udskifteligt batteri
Netværk: 2G, 3G og 4G
Software: Android Lollipop 5.0 og LG UX 4.0
Farver: Grå, hvid og guld
Pris:
 1.990 kr.

Mere til fortællingen

Der er kommet nyt til historien. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 18/6/2015 fulgte vi op med en artikel omkring emnet OnePlus 2 får omdiskuteret Snapdragon 810-processor – Den næste artikel om emnet finder du her. De sidste nyheder om temaet finder du her.