Krav: Applikationer skal virke uden internet

Mange mobilapplikationer crasher hvis mobilen mister internetdækningen. Det skal der laves om på, fordi det irriterer brugerne.

Krav: Applikationer skal virke uden internet

Applikationer, de såkaldte “apps”, er populære på fx iPhone, den fremadstormende Android-platform og tildels også på Nokias mobiler.

Men mange af disse små programmer og spil, virker ofte kun når mobiltelefonen har adgang til internettet, hvilket er irriterende for brugerne.

Nick Randolph, der er udvikler af Windows Phone 7 og leder af Built to Roam, siger til Computerworld, at apps, der fx crasher når internetforbindelsen mistes, kun er halvfærdige. Han mener brugerne bliver fustrerede, når en applikation mister data eller lukker ned, hvis forbindelsen afbrydes.

– “En af mine mærkesager i forhold til apps er, at de er nødt til at fungere offline. Størstedelen af alle apps er afhængige af konstant internetforbindelse, og har en væsentligt nedsat funktionalitet, når de er offline”, siger Nick Randolph til Computerworld.

Dermed må udviklerne tilbage til skrivebordet, hvis en applikation går ned, når brugeren kører igennem en tunnel, eller står i en elevator.

Det videre forløb om internet

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 17/5/2010 kørte vi en ny vinkel på DSB’s internet lider under egen succesKlik her for at åbne artiklen.. Se de seneste nyheder om emnet her.