Kunder holder fast i TDC trods høje priser

TDC har de mindst konkurrencedygtige priser, men alt i alt opfatter erhvervskunderne stadig selskabet som "den ideelle leverandør", viser undersøgelse.

Kunder holder fast i TDC trods høje priser

Man kan sagtens blive stemplet som dyreste alternativ og samtidig blive kåret til den bedste teleleverandør.

Mere end 2.000 små og mellemstore virksomheder har således deltaget i en imageundersøgelse, som udnævner TDC til det selskabt med de mindst konkurrencedygtige priser. Alligevel bliver selskabet kåret til “alt i alt den ideelle leverandør”, skriver Børsen.

Blandt de andre rosende udsagn til TDC er eksempelvis “god kundeservice og rådgivning” samt “godt netværk til mobiltelefoni”.

Det er imidlertid ikke alle, der bakker op om imageundersøgelsens resultat.

Brian Gjerstrup fra rådgivningsvirksomheden Xlent A/S mener ikke, at valget af TDC bør være så markant.

– “Det er egentlig synd. TDC er nemlig ikke bedre end de andre. Det er bare lykkedes den gamle mastodont at markedsføre sig som det sikre valg,” siger han til Børsen og tilføjer, at Telia og Telenor er fuldt med på service og produkter.

Listen over virksomhedernes opfattelse af den ideelle leverandør havde Telenor, Telia og 3 følger – i nævnte rækkefølge – efter TDC.

Undersøgelsen er foretaget af analysebureauet Aalund på vegne af teleselskaberne.

Seneste tilføjelse i sagen

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 13/9/2012 fik historien nye ben at gå på med en artikel der omhandler TDC-kunder får ingen glæde af 4G i iPhone 5Klik her og læs videre.. Du kan læse absolut seneste nyt her.