Kvinder bruger mobilen til Facebook

Vores sociale liv bliver mere og mere mobilt, det viser en ny undersøgelse.

Kvinder bruger mobilen til Facebook

Næsten 50 procent af danskerne benytter deres smartphone til, at være online på Facebook – og kvinderne er mændene suverænt overlegen. Det viser en ny undersøgelse, som Epionion har foretaget for teleselskabet Telenor.

Mange danskere opdaterer deres Facebook-venner om alt ligefra hvor de er, hvem de er sammen med og til scanningsbilleder på det ufødte barn – og selvom vi jævnligt læser om, at folk er trætte af folk skriver alt på Facebook, så sluger vi det rådt. En ny undersøgelse viser, at 49 procent af danskerne benytter deres smartphone til at være online på Facebook. Og kvinderne er langt mere online og aktive på det sociale netværk – her er tallet nemlig hele 62 procent, mens det for mændene ”kun” er på 36 procent.

Tallene viser dog også, at det også handler om alderen. For hele 79 procent af de 18-35 årige er online på Facebook fra deres smartphone.

 – ”Når kvinder er de mest aktive på Facebook, kan der være et gran af sandhed i klicheen, om at kvinder snakker mere end mænd. Hvor kvinder før kunne tale i telefon i evigheder til stor undren for deres mænd og kærester, er samtalen nu flyttet over på sociale netværk som f.eks. Facebook og foregår via mobilen,” siger Mikkel Torsting, privatkundedirektør i Telenor, i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen er baseret på 1.061 webinterviews i februar 2013 og respondenter, som ikke har en mobiltelefon er sorteret fra.

Seneste nyt

Historien slutter ikke her. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 20/3/2013 gik vi videre med et indlæg omkring Danmark er fortsat iPhone-land – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..