Kvinder: Ja, mobildesign er vigtigt – og JA! “jeg flirter med mobilen”

En ny nordisk undersøgelse viser, at ni ud af ti kvinder flirter via deres mobiltelefon og i øvrigt går meget op i om designet er godt.

Kvinder: Ja, mobildesign er vigtigt – og JA! “jeg flirter med mobilen”

Kvinder går op i mobilens design – og afslører i øvrigt også, at de gerne flirter på mobilen.

I undersøgelsen blev kvinderne blandt spurgt om designet betyder noget for deres valg af mobiltelefon, og her svarede 81 procent af kvinderne, at det betyder meget i forhold til hvilken mobiltelefon de vælger.

De blev også stillet spørgsmålet, “Hvor ofte flirter du på din mobiltelefon?”, og her svarede hele 91 procent af de danske kvinder, at de flirtede ofte.

De norske kvinder blev topscorer på det spørgsmål, hvor hele 94 procent svarede, at de ofte flirter på mobilen. De svenske kvinder er derimod mere tilbageholdende, her er det kun 82 procent, som svarede de flirter på mobiltelefonen.

Det er Burson-Marsteller, som i samarbejde med Sony Ericsson står bag den nye undersøgelse, der viser lidt om de nordiske kvinders mobilvaner, -brug og -behov.

Du kan se hele undersøgelsen her.

Den videre fortælling

Næste fortælling om sagen finder du her. mobilsiden fulgte op på historien. 4/10/2010 publicerede redaktionen sagen om Hvor populær er iPhone egentlig?Klik her og læs videre.. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..