Lækkede billeder af OnePlus One og CyanogenMod 11S

På et kinesisk forum er der lagt en række billeder op af den hypede OnePlus One telefon, se dem her.

Lækkede billeder af OnePlus One og CyanogenMod 11S

OnePlus One har været gode til at spille med lukkede kort, og kun give os små bidder af information hen ad vejen. Så gode at en af deres partnere måske er blevet trætte af det, i hvert fald er en række overbevisende billeder af telefonen og styresystemet CyanogenMod 11S nu lækket på et kinesisk forum.

De første billeder viser en rimelig standard high-end telefon med kapacitive navigationstaster i bunden og aftageligt cover bagtil. En række covers dækket i forskellige materialer som eksempelvis træ og denim er også vist. Et billede viser desuden en adapter til Apples Lightening port.

Billederne af styresystemet er lagt op på OnePlus’s forum i går, så de er i al fald ganske troværdige. Denne Android 4.4 version version skulle leveres med med en kombination af unikke UI elementer som en låseskærm, ikoner og en indbygget manager til at styre temaer som angiveligt er modificeret fra CM11. CyanogenMod bygger som bekendt denne software specielt til OnePlus i modsætning til Oppo N1 som har en mere eller mindre standard version af CyanogenMod ROM.

OnePlus One lanceres officielt den 23 april, dog er det værd at nævne, at OnePlus har nævnt at man i første omgang kun vil være i stand til at købe telefonen igennem et specielt invitations system. Invitationer får man ved at deltage i konkurrencer, anmode om dem eller fra venner.
Præcis hvordan dette system kommer til at fungere bliver interessant at se, der er efterhånden ikke længe til vi får mere at vide.

Kilde: Android Police

OnePlus One læk OnePlus One læk

Mere om sagen

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. d. 13/4/2014 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen om OnePlus One kommer til Danmark – Du læser den her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.