Lækket: Galaxy S5 er klar, når du siger “Hej Galaxy” bag rattet

Lækket billede bekræfter, at Samsungs nye flagsskibsmobil får køre-funktion, der reagerer på dine kommandoer håndfrit.

Lækket: Galaxy S5 er klar, når du siger “Hej Galaxy” bag rattet

Samsung lancerede deres nye flagsskibsmobil Galaxy S5 til årets Mobile World Congress i Barcalona, og her var der særlig fokus på sundhed og fitnessrelaterende sensorer og tilbehør. 

Samsung Galaxy S5 kan opleves i 3Huset d. 14. marts

Techgiganten har dog tilsyneladende andet end pulsmålere og løbesko i tankerne. Et lækket billede bekræfter, at de har lavet en “Driving Mode” funktion, der lader dig betjene mobilen håndfrit via stemmekomandoer. Det skriver KopenGalaxyS5 via BGR.

Samsung giver udviklere adgang til fingertrykslæseren på Galaxy S5

Billedet indikerer, at det er telefon, beskeder, navigation og musikdelen, der altså kan betjenes via funktionen. Det særlige interessante er dog, at denne stemmestyring tilsyneladende reagerer automatisk, når du siger “Hi Galaxy”. Hvis du synes at det lyder bekendt, så er det nok fordi, at Google i forvejen styrer Google Now-tjenesten ved kommandoen “OK Google” eller “OK Glass” på deres smarte briller. 

Galaxy Gear får turn-by-turn navigation

Selvom at implementeringen måske tyder tæt på løsningen fra søgegiganten, så er det godt for kommende Galaxy S5 ejere med smarte funktioner, der kan bidrage til sikker kørsel på vejen.

Kilde: KopenGalaxyS5 via BGR