Lækket: Se de fede funktioner i Sony Sirius

Ovenpå læk af specifikationer på den kommende flagskibsmobil fra Sony, er der nu oversigt over de mange nye features.

Lækket: Se de fede funktioner i Sony Sirius

Igår kunne vi på Mobilsiden.dk fortælle, at Flere specifikationer på Sony Sirius lækket, og nu er samme kilde klar til at fortælle, hvilke fede funktioner vi kan se frem til fra mobilen. Det fremgår på Xperiablog.

Billederne som siden viser, er taget fra enheden, som ganske vist kører Android 4.3 Jelly Bean. Dog forventes det at Sony Sirius, som tidligere nævnt, vil komme præinstalleret med Android KitKat.  

4K video og Timeshift
Mobilen vil kunne optage i 4K kvalitet, som for tiden er det helt store indenfor skærmopløsning. Derudover vil du med “Timeshift Video” kunne optage med mange billeder i sekundet, og efterfølgende være i stand til at tilføje slow motion-effekt, som vi i forvejen kender det fra iPhone 5S

Nye display muligheder

Sony Sirius vil få en slags “handske-mode”, som Sony tidligere har brugt i andre enheder. Du vil desuden have mulighed for at justere hvidbalancen på displayet. 

Funktionen “Smart backlight control” skal, som vi kender det fra Samsung Galaxy S4, holde skærmen igang når du kigger på den

Smart call handling 
Også på de håndfrie bevægelser lyder det til, at Sony “låner” af Samsungs innovation. Funktionen “Smart call handling” skal sikre, at du kan besvare opkald selv uden at røre skærmen direkte.

Væk skærmen ved dobbelttap
Nøjagtig som vi kender det fra LG G2, og i øvrigt Sonys egen Z tablet, så vil Sony Sirius kunne vækkes til live hvis du tapper 2 gange på skærmen.

Telefondelen får telefonsvarerfunktion
Softwaren viser, at mobilen får en særlig mobilsvarer-funktion integreret. Indtil videre vides det ikke om denne funktionen har særlig funktionalitet udover at kunne besvare opkald.

2 launchere at vælge imellem
Foruden Xperia Home, som vi i forvejen kender fra Sony-mobilerne, så vil Sony Sirius få en “Simple Home” funktion, der forenkler udseendet til bl.a. ældre.

Flere muligheder i push-meddelelser og statusbaren
“Tema”-funktionen i indstillinger har nu ændret sig til “Xperia temaer”. Det betyder blandt at tilpasningsmulighederne er blevet forbedret. Derudover vil du, på samme måde som iOS, kunne tilpasse push-meddelelser fra de forskellige apps du har installeret.

Du vælger standard SMS-app
I bedste Android-stil vil Sony Sirius kunne give dig mulighed for at vælge den SMS-app, du ønsker som standarden på mobilen.

Whats new-funktion
Softwaren viser desuden en ny “Whats new” funktion, der aktiveres ved at swype op fra bunden af displayet. Lige hvad funktion gør er svært at sige, men måske som en integration af en slags “HTC Blinkfeed” som du kan få hurtig adgang til.

Der er desuden adskillige billeder og beskrivelser af små tweaks på Xperiablog siden som du finder her.

Er du interesseret i den kommende Sirius-mobil fra Sony? 

Kilde: Xperiablog