Læsernes dom: her er ‘Årets Mobil 2015’

Mobilsiden.dks læsere har talt: her er den bedste mobiltelefon årgang 2015.

Læsernes dom: her er ‘Årets Mobil 2015’

Mobilsiden.dks årligt tilbagevendende afstemning er slut: Årets mobil 2015 er fundet.

I var flere tusinde læsere som deltog i afstemningen og med knap en ud af hver femte stemme stryger Samsung Galaxy S6 Edge i front som årets ubestridte favoritmobil. Den buede mobil fra den sydkoreanske IT-kæmpe kan derfor kalde sig selv Årets Mobil 2015.

S6 Edge er ikke kommet sovende til hæderen. Samsung introducerede et helt nyt designsprog med mobilen, som derefter fuldendtes med yderst kraftig indmad og et stærkt kamera.

Ved udgivelsen i april høstede redaktionens topkarakter og har været fast inventar i mobilsiden.dks månedlige top 10.

Se også testen: Samsung Galaxy S6 Edge – værd at begære

Samsung Galaxy S6 Edge Årets mobil 2015
Foto: Mobilsiden.dk

Også hæder til Apple og Huawei

Apples iPhone 6S har domineret mobilpriser.dks hitparade året over, men må alligevel slutte på en andenplads med 12,1% af stemmerne.

Samsungs popularitet afspejles i resten af podiet, hvor S6 Edges søstermobil, den almindelige S6’er, indtager en tredjeplads med 9,0% af stemmerne.

Blandt stormobilerne er Huawei et ny bekendtskab i toppen, hvor selskabets Google-telefon, topper som året mest populære phablet med 7,8% af stemmerne.

Læs også: Mobilsiden kårer: Årets mobil 2014

Afløseren til sidste års vinder af ’Årets Mobil 2014’, Sony Xperia Z5 Compact, slutter i år på en femteplads med knap fem procent af stemmerne.

Du kan se stemmernes endelige fordeling her.