Landsindsamling af mobiltelefoner

Børneulykkesfonden samler gamle mobiltelfoner ind til fordel for et godt formål

Landsindsamling af mobiltelefoner

Rundt om i de danske hjem ligger der bunker af gamle mobiltelefoner. Det vil Børneulykkesfonden nu udnytte til et godt formål.

80 procent af danskere mellem 18 og 65 år har mere end én mobiltelefon og hver dansker har i gennemsnit mellem tre og fem gamle mobiltelefoner liggende i skuffen.

De indsamlede mobiltelefoner bliver repareret, hvis det er nødvendigt, og solgt videre til tredjeverdenslande. Børneulykkesfonden får i gennemsnit 40 kroner for hver mobiltelefon.

Pengene bruger Børneulykkesfonden til refleksveste til børnehave- og skolebørn, til forebygning og forskning af idrætsulykker og til information om forebyggelse af børneulykker.

Læs mere om indsamlingen på Børneulykkesfondens hjemmeside, hvor du også kan se en liste over, hvor du kan aflevere din brugte mobiltelefon.

Fortsættelsen:

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 27/5/2009 samlede vi op på historien og publicerede en sag med fokus på Så ofte skifter vi mobiltelefonen – Læs den her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.