Lej film på din Nokia-smartphone

Nu slipper du for turen i Blockbuster. Voddler laver app, der giver dig Hollywood-film direkte på din Nokia.

Lej film på din Nokia-smartphone

Det er ikke ofte, der er gode nyheder til Nokia-folket i disse måneder, men her er en: Video-on-demand-tjenesten Voddler har snittet en app, så brugere med Nokia-smartphones kan leje og se film direkte på mobilen. Lige som på andre platforme, som Voddler har invaderet, er det også muligt at se gratis reklamefinansierede film af lidt ældre dato.

“Vi ønsker at give brugerne mulighed for at se film hvor som helst og når som helst – uanset hvilken skærm de har inden for rækkevidde. Mange mobile platforme har forskellige forretningsmæssige og tekniske begrænsninger, men med Nokia-app?en kan vi tilbyde den fulde Voddler-oplevelse,” siger Anders Sjöman, kommunikationschef for Voddler.

Voddlers film-app er tilgængelig i Ovi Marked og kræver en Nokia smartphone med Symbian Anna.

Lige nu indeholder Voddler i alt 4.500 filmtitler, hvoraf de 250 kan ses på Nokia-smartphones. Lige nu kan du blandt andet se premierefilm som Venskab med fryns, Red Riding Hood og The Town.

Det sidste nye i fortællingen

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden gik videre med sagen. 24/8/2011 publicerede redaktionen en vinkel på Tre nye Nokia lavpris-smartphones er annonceretKlik her for artiklen.. Se også de seneste nyheder om temaet her.