Lenovo investerer i mobilproduktion

Den andenstørste PC-producent i verden, Lenovo, investerer et kæmpe millionbeløb i faciliteter til mobilproduktion.

Lenovo investerer i mobilproduktion

Verdens andenstørste PC-producent, Lenovo, har annonceret, at de planlægger at investere 800 millioner dollars i nye faciliteter til mobilproduktion. Det skriver Engadget.com.

De nye faciliteter er beliggende i Wuhan og vil hjælpe med til at forbedre Lenovos fødekæde, da de nu kan udvikle og levere nye mobile internet produkter hurtigere til forbrugerne.

Lenovo ønsker at blive mere involveret i verdenen med smartphones og tablets, og lover flere tusinde medarbejdere vil fokusere på mobile enheder. Lenovo er valgt til at lancere K800, som er en af de første Android-telefoner med Intel-processor, i slutningen af måneden.

I Kina er Lenovo i top tre af de forskellige smartphone producenter, og den andenstørste tablet producent med en markedsandel på 16.5 procent – langt foran de konkurrende Android-producenter.

Går det som planlagt, så er det meningen at arbejdet i de nye faciliteter skal påbegyndes i oktober måned 2013.

Historien slutter ikke her

Historien fik nyt liv. mobilsiden fulgte op på sagen. 7/5/2012 bragte vi et indlæg omkring Samsung Galaxy S III – kan den stå distancen?Klik her for artiklen.. Seneste nyheder om Smartphone findes her..