LG bekræfter: G3 kan overophede eller slukke i utide

Visse G3’ere kan blive for varme eller slukke af sig selv. LG arbejder på et software-fix.

LG bekræfter: G3 kan overophede eller slukke i utide

LG’s mest ambitiøse smartphone til dato, LG G3, har høstet mange roser på vejen, men brugere oplever at deres nyindkøbte G3’er kan drille til tider. Nogle enheder har vist sig at lide af overophedning og/eller slukning i utide. Et issue som LG Nordic nu anerkender til mobilsiden.dk.

I mobilsiden.dks anmeldelse blev det noteret, at G3 viste en tendens til at overophede under visse forhold.

LG G3 anmeldelse: Når skærmen tager over [TEST]

Susanne Persson, produktspecialist ved LG Nordic forsikrer at der er tale om en mindretal af brugerne der oplever problemer: ” Antallet af returneringer og supportsager er lavere end hos andre modeller. Men vores ingeniører er opmærksomme på problemet og de arbejder i døgndrift på opdateringer

Hjælpen er på vej

Oplever man, at ens G3 får hedeture er løsningen altså på vej. Susanne Persson pointerer, at der er tale om en software-relateret fejl og at kommende opdateringer vil løse problemet.

Sidste OTA-opdatering fra 25. juli skulle allerede indeholde et fix for nogle af brugerne. Næste opdatering forventes klar næste måned og vil også adressere software-fejlene.
Skulle man eje en uheldig enhed opfordrer Susanne Persson til at opsøge hjælp hos LGs kundeservice. Her vil teknikkere undersøge hvorvidt problemet er hardware eller software-relateret.

Har du oplevet problemer med din G3? Og har seneste software-opdatering hjulpet? Skriv om det her i kommentarfeltet nedenunder.