LG G Flex 2 – Dansk pris og tilgængelighed ude

Så er det bekræftet: LG’s futuristiske topmobil, med bøjelig skærm, terminator-teknologi og påmonterede lasere, kommer til Danmark.

LG G Flex 2 – Dansk pris og tilgængelighed ude

LG G Flex 2, er lidt af et prestigeprodukt for LG. Her får LG’s ingeniører lov til at proppe al den teknologi de kan mønstre i en mobiltelefon. Og nu har den altså kurs stik mod de danske telehylder.

I dag skriver LG Danmark i en pressemeddelelse at G Flex 2 vil lande i den danske handel fra april af. Den vejledende pris er fastsat til 4.699,- kroner.

Dermed bliver LG’s nye stjernemobil betragtelig billigere end forrige år, hvor G Flex debuterede til knap 6 tusinde kroner.

Læs også G Flex anmeldelsen: En mobil til entusiasten

Skabt til at imponere

Selvom LG skruer ned for prisen er ambitionerne med G Flex fortsat tårnhøje. Klapper du motorhjelmen op vil du møde en otte-kernet Snapdragon 810 processor – markedets pt. hurtigste.

Læs også: Samsung Galaxy Note 4 test: Bedre, men ikke større

Skærmen vil give et skarpt farverigt billede med sin Full HD opløsning og 5,5” storformat. Det vil desuden have et party-trick i ærmet med sine bøjelige figur, der retter sig selv ud, hvis du flekser med mobilen.

En anden imponator-funktion er det plastcoveret, der som en anden terminator-robot kan hele sig selv. Skulle du komme til at ridse bagsiden, vil en let kur med få sekunders lun håndvarme fjerne ridserne – forudsat at de ikke er for dybe.

De unikke features flankeres af et godt kamera på 13 megapixels, der via laserlys kan fokusere kvikt – selv i mørke omgivelser. Du får 2GB RAM og 16GB lagerplads med i købet, hvor de sidste kan udvides med op til 128GB micro-SD.

Batteriet har 3.000 mAh at give ud af, det samme om i LG’s G3. Antennen understøtter nu Cat.6 netværk.

Er du ivrig efter at få fingrene i G Flex 2 skal du være opmærksom på at den kun vil føres i begrænset antal hos Telia.

Du kan læse alt om LG’s fleks-mobil her eller se LG’s introduktionsvideo herunder.