LG G Pro 2 lanceret med 4K videokamera

LG G Pro 2 er lanceret før Mobile World Congress og har blandt andet 4K videokamera

LG G Pro 2 lanceret med 4K videokamera

LG har i lidt tid fået en del omtale på grund af rygter og lækager der tydede på en efterfølger af LG G Pro. Rygterne sagde at G Pro 2 ville blive lanceret før Mobile World Congress i Barcelona her i slutningen af februar. LG kunne ikke snyde medierne og bekræftede derfor allerede i starten af februar at LG G Pro 2 ville få 4K kamera og OIS. Nu har LG så endnu engang givet ekstra informationer om G Pro 2.

lg g pro 2
LG G Pro 2 er 5,9 tommer, men LG har tydeligvis arbejdet på at gøre den så lille som muligt.

Lad os bare hoppe ud i lækkerierne med det samme

LG G Pro 2 er en 5,9” skærm med opløsning på 1920×1080.

Kameraet er 13MPixel der har optisk billedestabilisering og kan filme i 120 billeder i sekundet til slowmotionvideoer eller udnytte 4K opløsningen på 3840×2160 til imponerende skarpe videoer. 2160p er altså noget større end de 1080p vi er vant til.

Sådanne film fylder selvsagt en del, men der er 16 eller 32GB hukommelse til at lagre på og er det ikke nok, så er der også SD kort mulighed.

Til at sætte skub i disse funktioner er LG G Pro 2 udstyret med 3GB ram, en Snapdragon 800 SoC der yder 2.26Ghz på fire kerner og suppleres af Adreno 330 grafikkort.

LG har også puttet LTE, Bluetooth 4.0 og NFC i slikskålen og nu vi er ved slik, så styres det hele af Android 4.4 KitKat og holder strøm med et 3200mAh batteri der kan fjernes hvis G Pro 2 mod forventning skulle gå kold.

Størrelsen på 157.9 x 81.9 x 8.3mm og 172g virker meget konkurrencedygtigt og er du til god lyd, så har G Pro 2 en 1W lydforstærkning, så du skal næppe frygte for lav lydvolume.

Interessant software

Som noget lidt specielt har LG også puttet ”Knock Code” i telefonen, der ganske simpelt låser telefonen op ved hjælp at en bestemt tryk kombination. Har du været i millitæret, vil du sikkert have prøvet ikke at blive lukket ind på officerenes kontor, med mindre det lød rigtigt, når du bankede på døren. Du kan altså lave tre små tryk på skærmen som starten på en melodi, og så låser LG G Pro 2 sig op.

Derudover har LG også udviklet noget de kalder ”Mini View”, som nedskalerer skærmen så den bliver til en 3,4” eller 4,7” skærm. Det gør G Pro 2 meget nemmere at bruge med en enkelt hånd, men så rejser det formentligt spørgsmålet om, hvorfor man så skal have en 5,9” skærm. 

Vi ved endnu ikke hvornår LG G Pr 2 bliver lanceret eller til hvilken pris, men mon ikke vi finder ud af det til MWC, og så skal vi nok vende tilbage hvis eller forhåbentlig når, vi får LG G Pro 2 til test.