LG G2 springer direkte til Android 4.4

LGs meget populære G2 får KitKat, Android 4.4 i løbet af foråret, formentlig først marts.

LG G2 springer direkte til Android 4.4

LG Canada har løftet sløret for at KitKat, den nyeste version af Android som ifølge Google selv også skulle være den letteste version af Android og dermed gøre styresystemet endnu mere flydende. Hastigheden er dog ikke eneste forbedring, da designet har fået nogle finpudsninger og stemmestyringen er også bedre – dog stadig ikke på dansk.

Det er værd at bemærke at LG G2 er version 4.2 og LG dermed ikke først benytter sig af TRIM forbedringerne i 4.3, men hopper direkte på den lækre chokoladebar som lægger navn til 4.4.

Du kan læse mere om KitKat her

Hvornår LG G2 præcis får KitKat er endnu uvist, men LG er altså i gang med at pinpudse opdateringen til deres Optimus UI. Ejere af LG’s tidligere topmodel, Optimus G, skal dog ikke sætte forhåbningerne alt for højt, for LG har ikke ønsket at kommentere på hvornår eller om den model får KitKat.

Du kan læse vores anmeldelse af LG G2 her, hvor vi roser modellen for knapper på bagsiden, kalder den ”hidtil mest gennemførte Android-smartphone” og anmeldelsen ender på de prestigefyldte 6/6 stjerner.

Priser på LG G2