LG G3’s “QuickCircle” cover har smartwatch-vindue og trådløs opladning

Forud for introduktionen af LG G3, så teaser techgiganten nu video for det smarte QuickCircle cover dertil.

LG G3’s “QuickCircle” cover har smartwatch-vindue og trådløs opladning

Vi afventer spændt LG’s næste flagsskibsmobil, og Mobilsiden har for nyligt vist lækkede billeder af den i guldfarvede klæder. Vi har også fortalt om LGs nye brugerinterface til G3 lækket, og her kunne man se indikationer på, at techgiganten følger design-trenden med runde ikoner og flad UI(brugerflade).

Men nu tyder en frigivet præsentationsvideo, af LG G3’s nye QuickCircle cover til LG G3, på, at virksomheden går “all in” for det runde design. For selvom coveret huser indbygget og trådløs opladning, så er der på fronten lavet en rund åbning, så LG G3 kan betjenes med coveret lukket. Det skriver CNET.

LG G3, her er alle rygterne

Selve funktionen er ingen nyhed, da både Samsung og HTC i forvejen har mobiler, der kan udnytte en lignende funktionalitet. Det er derimod udførelsen som tydeligvis er inspireret fra smartwatches, og måske i særdeleshed Moto 360 uret, der endnu ikke er klar til salg.

Hvad siger Mobilsidens læsere til QuickCircle coveret til LG G3? Hot eller not? 

Kilde: CNET

Fortællingen går videre

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 27/9/2013 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med nyheden om Anticrash cover til din iPad – Du kan læse den her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..