LG G8 får måske ekstra skærm der kan påsættes

LG's kommende flagskib, LG G8, får måske en ekstra skærm, der kan påsættes telefonen.

LG G8 får måske ekstra skærm der kan påsættes

Ikke nok med at Sony måske lancerer nyt flagskib til MWC, så gør LG måske også klar til at fremvise deres næste generation på messen. Det er ikke meget vi har set til LG’s smartphones sidste år, selvom både G7 ThinQ og V40 ThinQ så ganske interessante ud. LG’s smartphones mister markedsandele, men konkurrencen er også gevaldigt intensiveret. 

LG er ikke bange for at prøve nye ting med deres smartphone, men det bliver efterhånden også nødvendigt, at skille sig ud fra konkurrenterne. Modsat Huawei og Samsung, der arbejder på foldbare smartphones, så er LG’s tilgang til større skærme anderledes. 

Læs også: Samsung og LG er måske klar med 5G mobiler til MWC 2019

samsung foldbar telefon
Samsungs kommende foldbare skærm. LG har åbenbart en anden løsning på en mobil med en større skærm. Foto: gsmarena.com

En ny rapport fra CNET påstår nemlig, at LG vil lancerer LG G8, på Mobile World Congress, med en ekstra skærm, der kan påsættes telefonen. 

Den ekstra skærm vil være i en slags cover, som kan sættes på selve telefonen. Man vil dermed kunne fordoble skærmstørrelsen på telefonen, så den bliver til en lille tablet. 

Om det er det der skal til for, at LG kan konkurrere med Apple, Huawei, Samsung og OnePlus er uvidst. Men det er altid dejligt at se producenter eksperimentere. Hvordan fremtidens mobiltelefoner kommer til at se ud ved ingen, men det næste år kan blive afgørende for det.

Mobilsiden.dk deltager selvfølgelig i dette års MWC, hvor vi vil dele alle nyhederne med jer.

Læs også: Qualcomm annoncerer Snapdragon 855 processor til 5G-telefoner

Seneste nyt om Smartphone

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden har bragt sagen videre. 15/1/2019 fulgte vi op med et indlæg omkring Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer det – Du finder den her. De sidste nyheder om temaet finder du her.