LG: Google styrer softwaren 100 procent

Nexus 4 er ikke kun længst fremme med softwaren - også hardware specifikationerne vækker opmærksomhed.

LG: Google styrer softwaren 100 procent

Nexus 4 by LG er Googles lanceringstelefon med Android 4.2, der skal vise den nyeste software fra Google Android og den vil være den første telefon på markedet med den nyeste version af Jelly Bean.

Det er helt normalt at Nexus-enheder er først med den nyeste software version fra Android, der hvor Nexus 4 skiller sig ud fra tidligere Nexus-modeller er ved også at være i front på specifikationerne.

Nexus 4 kommer med markedets bedste quad-core processor og understøtter blandt andet trådløs opladning. Du kan læse nærmere om specifikationerne på Nexus 4 her.

LG håber på succes

LG’s danske mobilchef Morten Aagaard håber også, at brugerne tager godt imod Google Nexus 4 by LG, som er en telefon, hvor de er et skridt foran konkurrenterne.

 – Nexus 4 fra LG og Google er nu officiel

 – ”Nexus er den første telefon, som giver LG muligheden for at få fat i kildekoderne først, derfor kommer vi et skridt foran og er tættere på Google,” fortæller Morten Aagard til Mobilsiden.dk.

LG udtaler de ikke har været inde over softwaren og brugerne får med Nexus 4 den ”rene” Google-oplevelse, da Google styrer softwaren 100 procent, det eneste LG gør, er at teste telefonen op i mod de danske mobilnetværk.

 – Google Nexus 4 by LG klar til julehandlen i Danmark

På grund af den store efterspørgsel er den endelige dato for den danske lancering endnu ukendt, men LG håber at kunne levere primo/medio december.
 

Læs også:
 – De første danske priser på Nexus 4
 – Her er de første anmeldelser af LG Nexus 4
 – LG Nexus 4 kan oplades trådløst fra salgsstart
 – Nexus 4 fra LG og Google er nu officiel 
 – Få et dybere indblik i Android 4.2, Nexus 4 og Nexus 10