LG KM900 Arena – her er den

Arena fra LG kommer tættere og tættere på, og man skal bestemt ikke undervurdere den. Se her hvad den har at byde på.

LG KM900 Arena – her er den

Under stor præsentation i Cirkusbygningen i København blev telefonen KM900 Arena præsenteret af LG. Der var både dansere, kulinariske oplevelser og officielle taler, og det stod klart at Arena ikke bare var hvilken som helst telefon.

I forbindelse med diverse HTC-smartphones, Samsung Omnia og Sony Ericsson Xperia X1 har der været talt om iPhone-killers, men nu kan der faktisk være noget om snakken – ikke mindst på grund af Arenas brugerinterface S-Class.

Undertegnede prøvede S-Class og Arena i en tidlig udgave, og allerede her var det svært at skjule begejstringen. Brugeroplevelsen er i top, og her kan man tale om et interface, der kan begå sig mod iPhone.

Men Arena er ikke bare en knock-off af iPhone – den kan meget mere end styresystemet.

LG har nemlig proppet Arena med en 3″ touchscreen, 8 GB intern hukommelse, fem-megapixels kamera, TV-out, 3,5 mm jack-stik, lydteknologi fra Dolby Digital, samt et hav af applikationer, Turbo 3G og trådløst netværk.

Vi tør på forhånd sige, at tør man bevæge sig udenfor Apples sikre rammer, eller tør man mere end bare Nokia, Sony Ericsson og Samsung, så bliver man ikke skuffet af Arena.

Specifikationer

Størrelse: 105,9 x 55,3 x 12 mm
Vægt: 105 gram
Skærm: 16 millioner farver, 480×800 pixels, 3″
Kamera: 5 megapixels, Schneider-Kreuznach optik, autofokus
Hukommelse: 8GB intern, op til 16GB med microSD
Styresystem: S-Class Touch UI med multitouch
Forbindelser: USB, Bluetooth, Wi-Fi, FM-radio, A-GPS, TV-out, 3,5mm
Netværk: GSM, GPRS, EDGE, 3G, Turbo 3G
Standbytid: Op til 300 timer
Taletid: Op til 4 timer

Mere nyt i sagen

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden kørte videre med bolden. 22/4/2009 publicerede redaktionen artiklen Væk med fedtfingre fra touchmobilen – Historien kan du læse her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.