LG melder om rekordoverskud

Det er generelt hårde tider for mobilproducenterne, der ikke er Apple eller Samsung, men LG gør det nu også fint

LG melder om rekordoverskud

Generelt er det hårde tider for en del af de firmaer, der producerer smartphones. For andet kvartal i træk har LG dog skabt et overskud, og i denne omgang kan koreanerne nok takke deres flagskib, LG G3, for.

I Q3 af i år har LG forøget deres smartphonesalg med hele 39 procent i forhold til samme periode året før, og 16 procent mere end kvartalet før. Det har givet LG et overskud i denne afdeling af deres forretning på godt 2,5 milliarder kroner.

Læs også: LG Tyskland bekræfter Lollipop til 2 modeller

LG skriver selv i en pressemeddelelse, at de kan takke deres G-serie, som altså indeholder flagskibet LG G3, men også L-serien, der er til de mere prisbevidste kunder.

Det sidste kvartal var faktisk så godt for koreanerne, at det slog det hidtil bedste kvartal i mobil-afdelingen. Det faldt i 2009, og LG har fortalt Wall Street Journal, at LG G3 er en stor del af det puslespil. I udlandet er LG G3 blevet taget så godt imod, at LG har kunnet sælge sig selv til langt flere teleselskaber.

Mere til nyheden

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden gik et skridt videre. 29/10/2014 fulgte vi op med sagen om Sony klar med nye bærbare opladereKlik her for at åbne artiklen.. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..