LG Optimus 4X HD anmeldes med rosende ord

Amobil.no har fået fingrene i LG Optimus 4X HD, og anmeldt den med rosende ord, og entusiasme for LGs nye topmodel.

LG Optimus 4X HD anmeldes med rosende ord

Vi skriver normalt ikke om andres anmeldelser af produkter, men Amobil i Norge har nu haft fat i LGs seneste topmodel, LG Optimus 4.

Og grunden til vi så skriver om deres anmeldelse af produktet er udfaldet. For Optimus 4X får rosende ord med på vejen af vores kollegaer oppe fra norden, som ikke kan holde sig tilbage med at give den en pris.

Mobilen får særligt ros for dens meget gode brugerflade, der nemt kan tilpasses af brugeren, samt den meget flydende overgang mellem hjemmeskærmene, samt at hele brugerfladen bare kører som smurt.

Også multimedie delen i telefonen får god omtale, særligt musik- og videoafspilleren får ros for at tage mange forskellige filtyper, og afspiller dem alle flydende og problemfrit, også kameraet tager gode, men ikke fantastiske billeder, skriver Amobil.no.

Spildelen i Optimus 4X får også stor positiv opmærksomhed, den store skærm samt den stærke Nvidia Tegra 3 processor klarer videospils-underholdningen godt, og flydende. Amobil går endda så langt at man sammenligner oplevelsen med en moderne spillekonsol.

Amobil giver den ikke nogle stjerne, men giver den prisen ”Amobil Anbefaler” og den eneste negative pointering de ender med er prisen de mener, er for høj.

Hvad siger i brugere, kunne i tænke jeg en Optimus 4X, eller har LG svigtet jeres tillid med Optimus 2X fra sidste år? – giv jeres mening i kommentarfeltet herunder.