LG skal producere første Android Silver mobil

LGs Nexus 5 er populær, så måske er Google lidt konservativ og vælger LG til også at producere den først Android Silver.

LG skal producere første Android Silver mobil

Google spøger med at lukke Nexus-brandet ned og erstatte det med high-end modeller kaldet Android Silver. Nu rygtes det samtidig, at LG, som har produceret Nexus 5, også skal stå for den første Android Silver model.

Det er som så mange gange før, EVleak som har givet informationerne videre. Han skriver via twitter at LG Android Silver vil komme med Qualcomm MSM8994, som er en Qualcomm Snapdragon 801. 

Google’s I/O konference
bliver holdt om en måned, men Android Silver mobilerne forventes dog først at være klar til februar 2015, men det kan jo være Google vil overraske alle i juni.

Nexus brandet blev hurtigt populær i udlandet, fordi man fik ren Android og dermed hurtige opdateringer, så snart de var klar fra Googles kontorer. Samtidig var Nexus enhederne billige i forhold til konkurrenterne, så Nexus har fået et ry for at være value-for-money, men stadig i hurtig hardware og fin indpakning.

Google vil med Android Silver gå skridtet videre og lave ”ægte” high-end modeller hvor hardwaren igen er hurtig, men indpakningen og skærm skal være i endnu bedre kvalitet end på Nexus enhederne.