LG svarer: Hvad vi kan forvente af LG G Flex

LG G Flex er slået stort op som bøjelig og selvhelende. Men den er ikke usårlig. Mobilsiden.dk har spurgt LG, hvad Flex egentlig kan holde til.

LG svarer: Hvad vi kan forvente af LG G Flex

Når en mobil markedsføres som bøjelig og selvhelende, kan det afføde en fornemmelse af, at telefonen er usårlig. Hvilket ofte tricker diverse folk til at teste dette – på mere eller mindre vanvittige måder. For eksempel ved at skyde LG G Flex.

Mobilsiden.dk har spurgt LGs danske salgschef, Morten Aagaard, hvad LG G Flex egentlig kan holde til og hvad det selvhelende bagcover dækker over. Og er det egentlig nødvendigt at købe et cover til supermobilen?

-”Det selvhelende bagcover er jo helt unikt, det er første gang, der bliver introduceret en mobil, der har en speciel coting, der ligger ovenpå. Det er et blødere plastik lag der ligger over, lad os kalde det et levende materiale, som – når man evt kommet til ridse let med sine nøgler eller nogle mønter – så vil den fjerne nogle af ridserne. Men bryder man den hinde med en for kraftig ridse, så kan den ikke hele sig selv igen,” forklarer Morten Aagaard blandt andet.

Se videoen ovenfor og hør hele interviewet med Morten Aagaard og hans fulde svar på, hvad vi kan forvente LG G Flex kan holde til.

Emnets videre forløb

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 29/1/2014 kørte vi en opfølgning med et indlæg omkring Apple patent: Vil indbygge magneter i iPhone til kamera-tilbehørKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..