LG viser G Watch i ny video

LG G Watch må snart være på trapperne, for nu viser LG en ny video af smarturet og alle dets herligheder

LG viser G Watch i ny video

LG G Watch er efterhånden ingen produkthemmelighed. LG har før frigivet en række billeder til offentligheden og nu går LG skridtet videre med en video.

 

I videoen kan man selvfølgelig se designet, som vi på forhånd kender, men der er også nogle glimt af styresystemet. Da det er en kort video, er det mest interessante nok mest, at LG holder liv i rygterne om uret. LG siger selv, at dette smartwatch vil være med til at definere hele produktkategorien.

Da LG nu både har udgivet billeder og video af designet må vi forvente, at LG snart kommer ind til benet og frigiver informationer om specifikationer, pris og lanceringsdato.

Hvad vi ved indtil nu er, at uret kommer i to forskellige farver, sort og guld, samt at urremmen, som kan udskiftes, kommer i hvid og sort. LG benytter sig af det nye Android Wear og at de vil benytte sig af et display som er tændt hele tiden, i modsætningen til de nuværende smartwatches hvor man skal dobbelttrykke for at vække uret.

Rygterne vil vide, at G Watch vil koste omkring 1600kroner og blive lanceret inden juli.

Hvad synes du om LG G Watch? Tror du lige som LG, at G Watch kan definere hele smartwatch produktkategorien?

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. mobilsiden kunne ikke lade være. 1/5/2014 publicerede redaktionen en artikel omkring iPhone 6 med safirglas får nyt håb – Den finder du her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Smartwatch..