Lollipop-opdatering til OnePlus One lige om hjørnet

Den svært tilgængelige OnePlus One-smartphone får Lollipop-opdateringen om få uger, lover teamet bag styresystemet.

Lollipop-opdatering til OnePlus One lige om hjørnet

Hvis du er ejer af den kinesiske smartphone, OnePlus One, og venter spændt på den næste Android-version, er der gode nyheder forude.

Folkene bag den specielle Cyanogen-tilpassede Android-version fortæller nu på Twitter, at opdateringen er lige på trapperne til blandt andet OnePlus One.

Inden for få uger vil opdateringen blive udrullet, således at du blot skal vente på en underretning på telefonen, når den er klar til at blive downloadet og installeret.

Læs også: OnePlus på vej mod egen ROM

Udmeldingen kommer efter en måned med forsinkelser, for planen var rigtigt at få opdateringen klar i februar måned. Det vil altså sige, at der kommer til at gå cirka 4 måneder fra Android 5.0 blev frigivet af Google til opdateringen ligger klar hos OnePlus One-brugerne.

Tilbage i juli måned 2014 lovede en af medarbejderne bag OnePlus One-smartphonen, at Lollipop-opdateringen ville være klar inden for 3 måneder. Det samme gjorde HTC med One (M7), og nu kan de to firmaer dele titlen om ikke at overholde den lovede tidsfrist.

Læs også: OnePlus Ones efterfølger får lille navneændring

Cyanogen-teamet oplyser også, at de er opmærksomme på den for nyligt lancerede Android 5.1-version og allerede er i fuld sving med at evaluere de nye ændringer for at opdatere til Android 5.1 i en efterfølgende OTA-opdatering (over the air).

Opdateringer i sagen

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 4/3/2015 fulgte vi historien op med en ny vinkel på OnePlus klar med nyt produkt næste måned – Forstættelsen i sagen kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..