Lunecase – iPhone cover med notifikationer

Nyt iPhone-cover der, uden brug af strøm, kan vise om din mobil får opkald eller sms’er, dukker op på Kickstarter.

Lunecase – iPhone cover med notifikationer

Markedet for de såkaldte “wearables”(bærbare gadgets) er i rivende udvikling, og alle producenterne ønsker at vise deres unikke funktioner, og måder hvorpå deres enheder kan snakke sammen med din smartphone. 

Nu har et iPhone cover vist en alternativ tilgang til den udfordring. Lunecase, der er spottet på Kickstarter, kan på bagsiden vise, om din iPhone får et opkald eller sms. Det helt unikke ved dette produkt er, at det virker udelukkende ved brug af de elektromagnetiske bølger som iPhone udsender. Det kræver altså ikke udskiftning af batteri.

Incipio “Cashwrap” bringer NFC til iPhone

Derudover er coveret udført i et minimalistisk design, der flot følger æblemobilens kurver. Ønsker du at bidrage, eller blot læse mere om virksomheden Concepter og deres nye Lunecase, så se mere på Kickstarter i kilden herunder.

Kilde: Kickstarter

Fortsættelse af sagen

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fulgte op på historien. 30/4/2014 gik vi videre med et indlæg omkring iPhone 6 får måske elektrisk billedstabilisering – Læs den her. De sidste nyheder om temaet finder du her.