M1 nu med slips

M1 erhverv er en ny virksomhedsløsning. I stedet for bagudbetaling har M1 nu indført forudbetaling for virksomheder.

M1 nu med slips

M1 introducerer nu M1 Erhverv, et mobilabonnement henvendt til virksomheder. Opbygningen af abonnementet minder meget om det der ses til private, idet forudbetaling nu bliver introduceret, som en erhvervsløsning.

I stedet for at udstyre medarbejdere med en firmatelefon og et abonnement, kan man nu udstyre dem med en firmatelefon og hvad der minder om et taletidskort. Hver måned kan man for eksempel sætte et givent beløb ind på kontoen, så har medarbejderen de penge, at ringe for.

Direktør i M1, Mads Peter Veiby fortæller, "Forudbetalingen kendes fra privattelefoni, og vi har efterhånden taget den til os, for det er let at følge forbruget. Derfor kopierer vi den til erhvervsmarkedet, så vi kan tilbyde den meget lave pris. Desuden har vi droppet abonnementsafgiften, så kunderne kun skal betale for selve forbruget."

Prisen på M1 Erhverv ligger på 30 øre i minuttet og 14 øre pr. sms.

I privat sektoren har vi været vant til, at flere telefonnumre på en konto kan styres fra et centralt sted, dette er også tilfældet her. Den mobilansvarlige i virksomheden kan få et overblik over medarbejdernes forbrug, sætte individuelle begrænsninger, og spærre for overtakserede sms’er.

Brugere kan ligeledes tage backup af kalender og kontakter, såfremt man mister sin telefon, kan disse data genskabes, ved at kontakte M1.

Fortsættelse af sagen

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 28/4/2008 fulgte redaktionen op med en artikel med tematikken Tre nye lavprismobiler: Nokia 6600 fold, 6600 slide og 3600 slide – Læs her. Seneste nyheder om mobilabonnement findes her..