Mænd med iPhone har nemmere ved at score

Glem alt om at flashe din Android-mobil på caféen. Hvis du vil have en chance for at score, skal du hive en iPhone op af lommen.

Mænd med iPhone har nemmere ved at score

Har du problemer med at tiltrække det modsatte køn, skal du måske smide din Nokia i skuffen og investere i en iPhone i stedet.

En ny engelsk undersøgelse viser i hvert fald, at 54 procent af de adspurgte kvinder finder fyre mere tiltrækkende, hvis fyrene ejer en iPhone.

Begejstringen synes dog snarere at skyldes mandens købeevne, end hans gode smag indenfor industrielt design.

En af de adspurgte svarede således:

“Hvis han har en iPhone er han både intelligent og velhavende”.

Andre faktorer, der kan få kvinderne til at kigge efter gadget-nørder, er god humor, bedre grooming og evnen til at konversere.

37 procent af de adspurgte kvinder mente, at en iPhone får fyren til at virke mere troværdig.

“Der er bare noget ved en mand, der er god til computere, der gør ham mere tillidsvækkende. Hvis han har råd til en iPhone, må han være god til sit job,” siger eksempel 23-åroge Lucy, der er skolelærer fra London.

Tre fjerdedele af de to millioner iPhone, der er blevet solgt i England, ligger i lommen hos unge mænd, der er mellem 18 og 40 år gamle. Hvordan situationen i Danmark ser ud, er uvist …

Sagen fortsætter

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 22/4/2010 gik redaktionen videre med en sag med fokus på Apple kispus med iPhone læk? – Du læser den her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..