Måske flere gratis film til danskerne

YouSee afviser ikke at give danskerne gratis film.

Måske flere gratis film til danskerne

For nogle dage siden, bragte vi en nyhed om at Telenors kunder snart kan få adgang til gratis film på siden Voddler.com.

Det TDC-ejede selskab YouSee overvejer nu at følge i samme fodspor. Det skriver Business.dk

YouSee har i forvejen deres egen filmtjeneste, hvor man kan leje film og streame dem direkte efterfølgende, dog sker dette mod betaling.

Vicedirektør i YouSee, Ulf Lund mener, at det er fremragende at få en ny spiller med på filmmarkedet, og byder derfor Telenor velkommen.

Umiddelbart mener han dog, at gratisdimensionen lyder bedre end den måske er. Han afviser dog ikke, at YouSee på et tidspunkt gør noget med en masse gratis film.

 – “Det ville ikke være så svært, da vi i forvejen har alle aftale med filmstudierne” fortæller han til Business.dk

Ulf Lund påpeger dog også, at baseret på YouSees erfaringer, sælges der ikke så mange film direkte over nettet. De fleste kunder køber filmene via den digitale boks, som de har tilsluttet deres fjernsyn.

Telenors tjeneste i samarbejde med Voddler.com, skulle åbne midt i maj måned. Det bliver spændende, at se hvilke foranstaltninger YouSee tager sig, når vi nærmer os lanceringsdatoen.

Redaktionen har mere i sagen

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden fortsatte fortællingen. Allerede d. 9/4/2010 fulgte vi historien op med en vinkel på Mobiloperatørerne klar til fælles 4G-netværk – Historien kan du læse her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..