Måske HD-video i næste iPhone opdatering

Der er måske fundet bevis for at den nuværende iPhone 3GS, samt den nye iPhone vil kunne optage video i HD-kvalitet.

Måske HD-video i næste iPhone opdatering

Til sommer kommer der en ny opdatering til iPhone, iPhone 4.0. Apple er allerede nu i gang med at betateste den nye software, og mange udviklere har derfor fået adgang til den.

Den næste iPhone der kommer på markedet får muligvis navnet iPhone HD, og skulle efter alt at dømme lande omkring sommeren sammen med den nye software-version. Der har længe verseret rygter om, at den nye iPhone vil få et 5 megapixel kamera i stedet for det 3 megapixel kamera, der i dag sidder i iPhone 3GS.

Nu er der måske fundet bevis for at videooptagelsen, også får en lille opdatering.

I den nye software er der fundet to værdier, AVCaptureSessionPreset640x480 og AVCaptureSessionPreset1280x720.

Førstnævnte opløsning på 640×480 er den allerede understøttede, mens 1280×720 er den lille HD-opløsning, som blandt andet benyttes i Samsung Omnia HD og Nokia N8.

Hardwaren i iPhone 3GS skulle allerede understøtte videooptagelse i HD, så der er mulighed for at den nuværende model også kan optage video i højere opløsning, når den nye software version bliver tilgængelig.

Mere til fortællingen

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden fulgte op på historien. 3/5/2010 blev bolden spillet videre med historien Den hemmelige iPhone-mand er fundet – Du kan læse den her. Seneste nyheder om iPhone findes her..