Massiv TDC-nedbrud i ferieidyllen

Roamingen kollapsede for en kvart million TDC-kunder op mod weekenden.

Massiv TDC-nedbrud i ferieidyllen

Danskere på ferie i udlandet kunne op mod weekenden ikke ringe hjem hvis de var TDC-kunder. En del af TDC roaming-trafik brød sammen, og under fejlretningen blev flere afbrudt. Situationen eskalerede, og til sidst mistede op mod en kvart million ferierende TDC-abonnenter forbindelsen.

TDC forbedrer en tredjedel af mobilnettet

Under fejlretningen måtte TDC hive stikket, og i lørdags slukkedes al roamingen, for derefter at genoprette servicen. I løbet af lørdagen og natten til søndag blev netværket genoprettet og søndag morgen kl 6.00 kunne alle nu ringe hjem igen.

Koncerndirektør for TDC Operations Peter Trier Schleidt beklager episoden: ”Det er dybt beklageligt, at vi bliver ramt af denne type fejl på det tidspunkt af året, hvor der er flest danskere på ferie i udlandet. Jeg er ked af, at vi har forstyrret ferien og givet anledning til uro blandt familie og venner, som ikke har kunnet komme i kontakt med hinanden, mens det har stået på,”

Det massive nedbrud kunne opleves ved at mobilen havde svært ved at slutte sig til netværket eller ved at slet ikke at have nogen forbindelse.

Mere nyt om emnet

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 17/7/2014 kom den efterfølgende historie med artiklen TDC forbedrer en tredjedel af mobilnettet – Klik her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .