Med nye Apple-patent kan smadrede skærme måske undgås

Et nyt Apple-patent kan måske i fremtiden spare mange iPhone-ejere for smadrede skærme.

Med nye Apple-patent kan smadrede skærme måske undgås

Tilbage i februar måned skrev vi en ny undersøgelse viste, at godt og vel hver fjerde iPhone-ejer (23 procent) gik rundt med en telefon med en ødelagt eller smadret skærm.

 –

Men det kan måske være fortid… Apple arbejder nemlig på et nyt patent, som i fremtiden kan spare mange iPhone-ejere for en dyr reparation af skærmen. Det er Appleinsider, som har opstøvet dette Apple-patent.

 – Sådan får du hurtigt nyt glas på din iPhone

I patentbeskrivelsen beskrivelsen står, hvordan man kan indbygge en rotationsmekanisme i en iPhone, så telefonen vil ramme jorden på den mest skånsomme måde.

Det vil kræve, at telefonen er udstyret med en sensor, der kan registrere, om telefonen er i frit fald – det er telefonens indbyggede gyroskop og accelerometer formentlig allerede i stand til. Men den skal også kunne registrere, hvor hurtigt den falder og hvor langt der er til den lander.

Du kan læse nærmere om patentansøgningen på Appleinsider.

Historien slutter ikke her

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 22/3/2013 gik redaktionen videre og fulgte op med fortællingen Mobilsiden.dk klar med Android applikation – Historien kan du læse her. Se også seneste nyt om temaet her.