Meget hurtigere hukommelse på vej til smartphones

Samsung har startet produktionen af 4 gange hurtigere hukommelses-moduler til smartphones.

Meget hurtigere hukommelse på vej til smartphones

Samsung er en af verdens største producenter af NAND Flash chips, som er den form for hukommelse der bruges i smartphones i dag.

Nu annoncerer firmaet at de har udviklet en ny hukommelse til vores smartphones og tablets, som giver en væsentligt forhøjelse af hastigheden i vores enheder.

Den nye hukommelse kan levere hele 1.500 IOPS (input/output per sekund) ved skrivning af data, og hele 3.500 IOPS når der læses fra hukommelsen.

Samtidig er selve overførselshastigheden blevet markant forøget, det er nu muligt at læse data med op imod 140 MB i sekundet og skrive med op imod 50 MB i sekundet.

De nye hukommelsesmoduler kommer i de velkendte størrelser 16, 32 og 64 GB, og specielt Apple forventes at tage store partier af den nye hukommelse, det skriver Engadget.com.

Efterfølgende nyt om temaet

Temaet er stadig relevant. mobilsiden har bragt sagen videre. 12/7/2012 gik redaktionen videre og fulgte op med fortællingen Tablets og smartphones `dræber´ PC-markedet – Forstættelsen om temaet kan læses her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Smartphone..