Microsoft: Fordel at give medarbejderne Windows Phone 8

Microsoft forsøger, at få danske IT-chefer til at se fordelen ved sammensmeltningen af Windows 8 og Windows Phone 8.

Microsoft: Fordel at give medarbejderne Windows Phone 8

Microsoft forsøger med al magt, at sælge deres nye smartphone-styresystem, Windows Phone 8, til de danske IT-chefer. Det skriver Version2.dk.

Den nyeste version, Windows Phone 8, giver store fordele for IT-chefen, da den kører på samme kodebase, som det Windows 8 til computeren, fortæller Microsoft.

-”Vi har fået en hel masse ting med ved at bruge kernen fra Windows 8. Det giver mulighed for fuld Bitlocker-kryptering af telefonen, og det er supervigtigt for mange,” forklarede Microsofts produktchef for Windows Phone til erhvervslivet, Linda Timm.

Det er også blevet nemmere med Windows Phone 8 i forhold til tidligere Windows Phone versioner, at få særligt Microsoft-software ind og ud af telefonen.

-”Nu optræder Windows Phone som en disk i et almindeligt filsystem, når den bliver tilsluttet en comptuer. Det kunne vi ikke tidligere,” sagde Linda Timm, som er Microsofts produktchef for Windows Phone til erhvervslivet.

Softwaren Zune og kabler kan nu også undværes når systemet skal opdateres, da Windows Phone nu understøtter OTA-opdateringer.

Ved Windows Phone integreres så meget med Windows bliver det også for IT-chefen nemmere at holde styr på de ansattes Windows-telefoner. Du kan læse nærmere på Version2.dk.