Microsoft med første Microsoft Lumia-telefon i næste uge

Microsoft er klar med deres første telefon uden Nokia-navnet i næste uge

Microsoft med første Microsoft Lumia-telefon i næste uge

[UPDATE] I første omgang var det kun Facebook-siden med Nokia-navnet, der havde lagt billedet ud – ikke sider med Microsoft-navnet, selvom de er klar til at overtage. 

Det er dog ikke Nokia, der lancerer en ny telefon, det er Microsoft, og det er første Microsoft Lumia-telefon.

Oprindelig artikel

Nokia er som bekendt blevet købt af Microsoft, og amerikanerne har overtaget en del rettigheder, når det kommer til navne. Derfor er den seneste besked fra Nokia en smule overraskende. På Facebook har de nemlig teaset for en ny telefon.

Ikke nok med at de har reklameret for en ny telefon, så har de givet billedet hashtagget #MoreLumia. Det på trods af at Microsoft nu ejer Lumia-navnet, og at Nokia ikke må bruge det mere som en del af aftalen med Microsoft.

Læs også: Microsoft har fundet sit nye mobil-brand

Det er selvfølgelig muligt, at Nokia har haft denne telefon på tapetet før Microsoft tog over, og de derfor har fået lov til at lancere den alligevel.

Mulig multimedie-mogul

Det man kan forvente af telefonen er også lidt diffust endnu. Sammen med billedet er teksten ‘Big on experiences’, altså stor på oplevelser på dansk.

Nogle specifikationer er dog dukket op, blandt andet en 5″ qHD-skræm, 1,2GHz processor, 1GB RAM og 8GB lagerplads.

Læs også: Nokia HERE Maps sætter sejl mod Android og iOS

Det kunne pege i retningen af et godt kamera, som Nokia er så kendt for, men også film og spil, som kan danne rammen om disse oplevelser.

Under alle omstændigheder er der ikke længe til afsløringen. Som der står på billedet, så bliver den 11. november dage, hvor Nokia løfter sløret, og det er på tirsdag i næste uge.