Microsoft med smartwatch til oktober

Både Samsung, LG og Motorola viste et smartwatch frem i forbindelse med Google I/O, men Microsoft kan følge efter

Microsoft med smartwatch til oktober

Der er efterhånden ved at være nogle forskellige modeller af smartwatches fra forskellige producenter på markedet, men Microsoft kan have en lanceringsdato i kiggerten, og efter sigende er den en gang i oktober.

Urets lanceringsdato er dog ikke det eneste interessante ved uret, da det også forlyder, at det vil understøtte flere platforme. Således vil man kunne bruge det sammen med både Windows Phone, iOS og Android.

Læs også: Microsoft smartwatch spottet i levende live

Stilen skulle også være markant anderledes end de fleste smartwatches, der er på gaden nu. Taler rygterne sandt, vil det ligne en fitnesstracker mere end et traditionelt smartwatch, der har en skærm.

Derudover skulle 11 sensorer være med til at holde styr på brugerens skridt, puls og alle de andre ting, der hører et helseorienteret ur til.

Mere om sagen

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 11/6/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med en vinkel på Microsoft smartwatch spottet i levende live – Følg det videre forløb her. Seneste nyt om tematikken finder du her.