Microsoft og Huawei afslører ny Windows Phone

En ny Windows Phone er netop blevet afsløret af Microsoft og Huawei, der er designet specielt til det afrikanske marked.

Microsoft og Huawei afslører ny Windows Phone

Den kinesiske mobilproducent Huawei har sammen med Microsoft netop afsløret en ny Windows Phone, som er specielt designet til det afrikanske mobilmarked.

Telefonen lyder navnet Huawei 4Afrika, og er den første i en serie af enheder, som er tilpasset det afrikanske kontinent. Dette sker som et led i Microsofts 4Afrika kampagne, der netop er startet.

Huawei 4Afrika er designet specielt så den passer prismæssigt til de studerende, små virksomheder, udviklere og første gangs-ejere af smartphones. Ligeledes betyder telefonen, at Huawei kan tilføje syv lande yderligere til lande de har smartphones tilgængelige i.

Specifikationerne på 4Afrika er; 4 tommer 480 x 800 skærm, 1.2 GHz dual-core Snapdragon processor, 4 GB intern hukommelse og med et batteri, som giver omkring 420 timer standby tid.

Telefonen kommer i farverne blå, rød, sort og hvid.

Det sidste nye i sagen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 5/2/2013 kørte vi et indlæg omkring iPhone 5 fik dataforbruget til at eksplodere – Den finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..